На овогодишњем конкурсу за најбољег афористичара на тему “ Чекајући повишицу“ учествовало је 33 афористичара из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске и Црне Горе. Пред комисијом се нашло 649 афоризама. Жири у саставу : Зоран Богдановић – председник жирија, Љиљанљ Ракић и Мирјана Лопин Дризо донео је одлуку:

Прва награда: петодневни боравак за једну особу у апартману Туристичке организације Златибор на Златибору добила је Софија Павловић Луковић из Ужица.

Друга награда: продужен викенд за једну особу у хотелу Чигота на Златибору припала је Душану Мијаиловивићу Адском из Ниша.

Трећа награда: викенд за једну особуу музеју “ Старо село“ у Сирогојну освојио је Љубисав Грујић Груја из Зрењанина.

Специјална награда: петодневни боравак за две особе у Студентском одмараралишту “ Ратко Митровић“на Златибору припала је Александру Чотрићу из Београда. По мишљењу жирија, господин Чотрић већ седам година учествује на Конкурсу за најбољег афористичара који расписује Библиотека и освајао је награде. Председник жирија, Зоран Богдановић истиче : “ Што је Новак Ђоковић у тенису, то је постао Александар Чотрић на пољу афоризма на манифестацији Летњи улични ерски кабаре.“

Награде ће бити уручене првог дана манифестације “ Летњи улични ерски кабаре“ у Чајетини, 7.августа 2015.године. У случају да награђени афористичари не буду у могућности да присуствују додели награда, ваучер ће им накнадно бити уручен на кућне адресе.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s