Теме – „Љубав“ и „Националне кухиње“

Тема у којој ће огледати одрасли хумористично сатирични ствараоци за наредну сезону фестивала „Златна кацига“ је „Националне кухиње“, а пропозиције конкурса исте су као и до сада. Радови се шаљу у две категорије: карикатура и писана форма (прича, песма, афоризам).

Награда за најбољу карикатуру је Плакета „Златна кацига“ и самостална изложба 2017. године, а плакете су предвиђене и за најбољу причу, песму и афоризам. Такође ће се доделити и специјална награда „Раде Брка“. Према пропозицијама, писане радове треба слати искључиво под шифром. У обзир долазе само необјављивани радови, а обавезна је кратка биографија, адреса, телефон и е-маил адреса аутора.

Тема кандидована за младе учеснике Златне кациге ове године је „Љубав“. Конкурс је отворен за карикатуру, писану форму (кратка прича) и стрип. Радове слати на адресу Културни центар Крушевац, Међународни конкурс за младе, Топличина 2, 37000 Крушевац. Писане радове такође треба слати под шифром,  а за стрип и карикатуру радове потписати именом и презименом и доставити контакт телефон или мејл.

Рок за слање радова и за одрасле и за младе је  25. јануар 2016. Одлуке жирија биће објављене до 6. фебруара, а додела награда обавиће се на завршној вечери Фестивала.

Више на линку.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s